Заставайки пред вас, осъзнавам огромната отговорност, която имаме пред младите

...
 Заставайки пред вас, осъзнавам огромната отговорност, която имаме пред младите
Коментари Харесай

Севим Али в Айтос: България има нужда от силно ДПС, което да я изведе от кризите

 Open photo

 

Заставайки пред вас, съзнавам голямата отговорност, която имаме пред младежите, с цел да останат в България, да учат и да работят тук, да се развиват в нашата Родина. Това съобщи Севим Али, лидер на листата на Движение за права и свободи в Бургаско, по време на предизборна среща в Айтос.

Крайно време е след 15 години участие в Европейски Съюз и младежите в България живеят в съвременна и просперираща страна, сподели Али.

Съзнавам отговорността, която носим и пред нашите майки и татковци, които съградиха България от нулата. Те заслужават почтени старини, акцентира Севим Али. Той показа бургаската листа на Движението и акцентира, че тя се състои от почтени, почтени, умни и образовани, български жители, които работят със сърце и разум.

Но това, което е належащо, с цел да извадим страната от рецесиите, е инструмент. Инструментът е властта. Когато Движение за права и свободи е във властта, оказва помощ на всички български жители, без да ги дели, акцентира лидерът на бургаската листа.

Ние ви уверяваме, че както до момента, ще работим неуморно, с цел да могат дребните обитаеми места да се развиват и младежите да остават в тях, сподели Али. Той напомни по какъв начин ръководителят на Движение за права и свободи изиска още преди 2 години с декларация в Народното събрание съставянето на кабинет от специалистите по оперативни стратегии, с цел да може България да се възползва от евросредствата в третия програмен интервал. Но това не се случи и през днешния ден стратегиите съдбовно закъсняват.

Ето по тази причина България има потребност от Движение за права и свободи - тъй като в предните два програмни интервала точно специалистите на Движение за права и свободи приготвиха оперативните стратегии. България има потребност от единно, мощно, сплотено Движение за права и свободи. Движение за права и свободи, което да изведе страната ни от всички рецесии, безапелационен бе Севим Али.

Атидже Вели: След като Движение за права и свободи може да задава посоката на Европа, значи може да развива България

Новина от Европарламента заяви евродепутатът от ДПС/ " Обнови Европа " Атидже Вели по време на предизборна среща в Айтос. Водач на бургаската листа на Движението е Севим Али.

Вчера в Екологичен потенциал приехме инструкция за европейски съответни минимални заплати. Д-р Хасан Адемов е индивидът, който като стане министър ще направи по този начин, че България да не е с най- ниската минимална заплата в Европейски Съюз, а да получаваме почтени пари за нашия труд, даже да работим на минимална заплата, съобщи Вели.

Тя описа по какъв начин в програмна тирада ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен прикова вниманието върху рецесиите в Европейския съюз. Трябва да вземем ограничения и трябват вложения, сподели Вели. И добави: " България е в рецесия и би трябвало да има устойчиво държавно управление, да ползва антикризисни ограничения, да има вложения. За страната ни вложения значат най-вече евросредствата по оперативни стратегии. ".

От 2020-2027 България би трябвало да получи 60 милиарда евро по разнообразни стратегии, голям финансов запас. Но в последните 2 години освен държавното управление на " Промяната ", само че и предходното - на ГЕРБ, не направиха нищо. Те нито знаят, нито могат да напишат оперативните стратегии, безапелационна бе Атидже Вели.

В резултат на това България няма еврофинансиране. Вече 2 години няма Стратегически проект за земеделие, няма План за възобновяване и резистентност, по който трябваше да се възвърне от Ковид рецесията с 12 милиарда евро.

Вели акцентира, че страната ни няма оперативни стратегии, тъй като я няма експертизата на Движение за права и свободи във властта.

Движение за права и свободи би трябвало да е в ръководството на страната, с цел да подготви оперативните стратегии, да приложи ограничения и да изведе България от рецесията. След като Движение за права и свободи може да задава посоката на Европа, значи може да развива и България. Аз имам вяра, че Движение за права и свободи ще получи мощна поддръжка, с цел да имаме мощна и постоянна България, безапелационна бе Атидже Вели.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР